Terug

Lancering van de HHS Rooster App Remake

Wow dat ging er heftig aan toe. De HHS Rooster App update lanceerde als een raket! Direct meer dan 2500 mensen hadden de app al in de eerste dag gedownload en werd vaker gedownload dan de officiële app. Inmiddels is het aantal al gestegen naar 3000 mensen alleen voor een iOS App.

Lancering

De app ontwikkeling stond al een tijdje stil en de laatste bèta werd ook in februari uitgebracht. Toen ik dacht ik nu ik weer bijna ga beginnen met mijn studie en de applicatie vorig jaar al vaak gedownload was, maar te beginnen aan een verbeterde app te maken. Binnen twee weken heb ik de app toen afgekregen en klaar gemaakt voor de update van de oude versie. De app was zo vaak gedownload dat de iOS gebruikers het met elkaar de HHS Servers moeilijk maakte. Op de eerste schooldag waar weer veel mensen de app gedownload hadden was de app tijdelijk buiten gebruik. Het was niet de app zijn schuld maar de schuld van de Haagse Hogeschool waar de servers het niet meer deden, zie screenshot. Dit deed me wel nadenken hoeveel kracht deze app heeft.

screenshot mac crash hhs servers

Meerdere updates

hhs rooster app screenshot iPhone X
HHS Rooster App versie 4.0.4 – iPhone X

Bij het schrijven van dit document zal net versie 4.0.4 uitkomen. Deze zal de veelgevraagde functie hebben om ook te zien welke docent de les geeft. We zijn nog lang niet klaar met het ontwikkelen van deze app en zullen er ook steeds nieuwe functies aan toevoegen. Ik krijg gelukkig veel terugkoppeling over de app. Ik waardeer de mensen die mij willen e-mailen over eventuele toevoegingen of functies die niet goed werken. Met elkaar maken we de app voor iedereen beter om te gebruiken. Heb jij een opmerking over de applicatie, je kunt me bereiken via info@rubenatwork.nl.

 

 

 

 

 

De app is nu te downloaden in het Engels en Nederlands voor iOS:

AppStore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *