Terug

Projecten in 2018

Beste lezers, ik wens u allen een gelukkig nieuwjaar! Dat gezegd hebbende heb ik in 2017 niet stilgezeten. Productie van Emfie is op gang gekomen, de HHS Rooster App is naar beta gegaan en loop op dit moment nog stage bij het bedrijf Sping.

Emfie

Emfie is een langdurig project geworden. Wat gedacht was om al in 2015 klaar te hebben duurt na meerdere test versies uit te geven langer dan verwacht. Ik was telkens niet tevreden met het resultaat. Al lijkt het nog niet compleet verloren zaak, is het project Emfie helaas op een laag pitje gezet. Vind ik heel jammer, maar het kost te veel tijd om te bouwen en die heb ik helaas niet.

HHS Rooster app

De Haagse Hogeschool app is een oude klassieker die in een nieuw jasje wordt gestopt met daarbij extra functies toegevoegd. Het design is af en we zijn vanaf oktober in beta gegaan. Vanaf dat moment is het mogelijk om ook met de nieuwe app je rooster te bekijken met een nieuwe functie ook je cijfers te bekijken. Het design is af en gemaakt door Ron Schrama (portfolio website) en de development neem ik voor mijn rekening. Het is door het gebrek aan tijd lastig om de productie hoog te houden. Ik ben 40 uur in de week op stage en na mijn stage is het lastig om ook nog aan de app te werken. Het komt wel, maar het heeft tijd nodig. Beta 2 ligt bijna klaar en zal verbeteringen en nieuwe (gratis) functies hebben. Ik verwacht dat in februari meer tijd te kunnen besteden en zo van beta 2 zo snel mogelijk naar release te werken zodat iedereen de betere app kan zien.

Stagetijd

Dit half jaar vanaf 28 augustus ben ik begonnen aan mijn stage bij Sping. Een bedrijf gevestigd in Delft dat zich vooral in brede zin richt op innovatieve software. Met steeds grotere klanten als Hyundai en Perfetti van Melle lijkt het pad voor Sping open te gaan om de stijgende lijn alleen maar door te zetten. Het is bijzonder leuk om daar bij betrokken te mogen zijn. Mijn stage loopt af in februari en vanaf dan zal ik mijn schooltijd weer doorzetten. Wil jij ook bij zo’n leuk bedrijf werken? Er zijn nog vacatures open. Wacht niet langer en ga kijken wat Sping voor jou te bieden heeft.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *