Terug

Beta HHS Rooster App

Het is lang geleden sinds ik wat van mij heb laten horen, maar ik heb niet stilgezeten. Ik dacht na het grote succes van de eerste versie van de HHS Rooster App dat de tweede versie wel een heel stuk beter moet. Zo gezegd, zo gedaan. Samen met Ron Schrama (website) als designer, hebben we gewerkt aan een zo gebruiksvriendelijke en simpele applicatie.

Eerste beta

HHSbetaapp

 

In de eerste beta zijn expres extra functies weggelaten en functies die er nu in zitten zijn nog niet goed uitgewerkt. Met deze eerste beta kan je:

 

  • Inloggen / Uitloggen (logisch ;))
  • Een klas toevoegen
  • Het rooster bekijken van de hele maand (dit limiet gaat eraf)
  • Je resultaten bekijken

We werken hard aan een nieuwe beta, maar een ding was ons doel. Hij moet beter zijn dan de eigen Haagse Hogeschool app, met meer nieuwe functies en een beter design.

 

De HHS Rooster app iOS versie 2.0 proberen we voor het begin van de tweede periode online in de App Store te hebben staan. Daar hebben wij testers voor nodig! Ben jij student aan De Haagse Hogeschool en heb jij een iPhone of een iPod touch dan kan jij tester zijn van de nieuwe HHS Rooster app! Stuur dan een mailtje naar ruben@rubenatwork.nl met je apple account e-mail en dan help jij de app nog beter te maken.

 

Alvast bedankt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *