Terug

1.000+ downloads binnen 2 weken!

De iOS HHS Rooster app is nog geen 2 weken uit en heeft nu al meer dan 1.000 VASTE gebruikers. Dit is voor mij een bijzondere mijlpaal niet alleen omdat het al zo’n groot aantal is, maar ook omdat er zoveel positieve reacties komen over de app. 

 

Waarom een nieuwe app?

icoon HHS Rooster app

Deze HHS Rooster app is begonnen uit het niet meer werken van de vorige iOS Rooster app omdat de servers van De Haagse Hogeschool veranderd waren. Ik ging er vanuit dat er een nieuwe update zou komen van de ontwikkelaar van die app, echter is die nooit verschenen. Nadat ik meerdere mensen erover hoorde klagen heb ik besloten om er dan maar zelf een te maken. Voor meer informatie over het creëren van de app, lees verder ->.

 

Toekomst

Met de toekomst van de HHS Rooster app is nog niet veel duidelijk. Ik sta open voor nieuwe ideeën en mogelijkheden om de app nog toegankelijker te maken. Ik  heb gelukkig zelf nog genoeg ideeën en genoeg bug fixes op te lossen om er voorlopig nog mee door te gaan.

Heb je een idee of bug die in de app zit en die je graag achter wilt laten. Je zou me er enorm mee helpen, mail dan naar info@rubenatwork.nl.

 

Op naar de 5.000 gebruikers!

 

Download HHS Rooster app

AppStore

2 thoughts on “1.000+ downloads binnen 2 weken!”

    1. Er wordt momenteel gewerkt aan een nieuwe versie van de app. Houd de site en de App Store in de gaten voor de update! 😉 Ik zal kijken wat ik in deze update voor je kan doen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *