Terug

Geplaatst op Tags , , ,

De iOS HHS Rooster app

De Haagse Hogeschool Rooster app is uit voor iOS! De uitkomst om het groep rooster van de student zijn in één keer op te halen. Deze app is gemaakt in de programmeertaal Swift en is een versie op een al bestaande app die niet meer werkte en besloot daarom er maar zelf een te gaan maken. 

Ontwikkeling

webiconHHSappHet heeft in totaal 4 dagen gekost om deze app te ontwikkelen. Dit komt omdat ik al thuis was in de programmeertaal Swift en alleen even moest kijken hoe de servers van De Haagse Hogeschool in elkaar zaten. Voorlopig sta ik open voor enige opmerkingen en suggesties over de app. Dit kan hieronder of via info@rubenatwork.nl.

Download HHS Rooster app

AppStore

One thought on “De iOS HHS Rooster app”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *